O’More Designer Show House

Located within an infill neighborhood with mature hardwood tree canopies, this home is nestled into the sloping grade, disguising the scale of the spaces within. A rich, deep black tone was selected to blend with the mature treed environment and to subtly complement the Tennessee limestone, tile roof, and jet-black windows. Casual, yet elegant interior spaces appeal to the active lifestyle and functional and aesthetic desires of the empty nester buyer. Proportional fenestration along multiple exposures provides balanced natural light and captures long views out to the landscape. 

Additional Information

LOCATION: Você, Nashville, Tennessee

CLIENT: O’More College of Design                                                                

SIZE: 4,015 square feet

LRK SERVICES: architecture

AWARDS:

AIA Memphis

  • Citation

Aurora Awards

  • Silver Award – Best Custom Home 4,000 to 5,000 sq. ft.

Builder’s Choice & Custom Home Design Awards

  • Merit Award

PUBLISHED:

StyleBlueprint

Marvin Architects Challenge

The Scout Guide