Tate

Located in Houston’s Tanglewood/Galleria neighborhood, The Tate is designed as an infill residential apartment community consisting of brick and metal warehouse-like exteriors and multiple internal courtyard and open spaces.  Architectural details have been executed throughout. From the covered brick entry into the motor courtyard and its adjoining lobby, to the individual design of the four amenity courtyards, the luxury apartments provide residents with sophisticated interiors and first-rate amenities. Four- and five-story wrap apartments feature 431 units with stainless appliances, wood-style flooring, rustic brick, exposed concrete ceilings, and private yards. The community includes three internal courtyards, resort-style pool, fitness center, yoga studio, golf simulator, entertainment kitchen, dog park, and easy access to an adjacent upscale grocery store. 

Additional Information

LOCATION:  Houston, Texas

CLIENT:  ZOM Living

SIZE:  5.3 acres; 4- and 5-story apartments with 431 units

LRK SERVICES:  architecture